Trainingen en demonstraties

GroeNoord verzorgt elk jaar trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Dit jaar worden de trainingen gedeeltelijk online gegeven. De trainingen zijn gegarandeerd kwalitatief en vernieuwend: elk jaar worden ze opnieuw ontwikkeld. Het FarmSight team van GroeNoord is goed geïnformeerd over de materie. Voor de trainingen wordt inschrijfgeld van €75,- gevraagd, maar soms is een training onderdeel van een FarmSight Servicepakket of hoort het bij de aankoop van een nieuwe machine.

FarmSight Trainingscredits

Bij de aankoop van een nieuwe tractor, AMS- of JDLink-systeem biedt GroeNoord verschillende FarmSight Servicepakketten. Met de servicepakketten ondersteunt FarmSight klanten wat betreft mechanisatie en biedt service en oplossingen op maat, zodat machines optimaal in te zetten zijn en om kosten te verlagen. In dit jaarabonnement zitten ook de zogenaamde ‘Trainingscredits’ die ingezet kunnen worden. Per persoon kan één Trainingscredit ingezet worden.

Bekijk het overzicht van trainingen Bekijk de jaaragenda

 

Wij helpen u graag

Heeft u vragen of wilt u graag advies over precisielandbouw? Bij FarmSight staan we u graag te woord om u verder te helpen. Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.