FarmSight ontzorgt

Bij FarmSight gaat het om de optimale inzet van mens en materiaal enerzijds, en het beheer van machines en kostprijs anderzijds. De productiviteitsverbetering is gericht op de toekomst en daarmee is FarmSight continu bezig met productontwikkeling en innovatie.

Toekomst-proof

Elke dag investeert FarmSight in onderzoek en ontwikkeling voor innovaties die landbouw makkelijker en productiever maken. Een groot deel van de focus ligt op het ontwikkelen van FarmSight-producten, maar parallel met de investering in technologie investeert FarmSight in mensen en systemen. Hiermee worden de vaardigheden en expertise van een groeiend assortiment aan FarmSight-oplossingen voor toekomstige behoeften van onze klanten geboden.

Het FarmSight-team

De zes specialisten van ons FarmSight-team staan voor u klaar en zijn rechtstreekst bereikbaar via onze Support. Voor vragen of problemen, tips en trucs: de Support van FarmSight is beschikbaar en onze specialisten lossen het graag voor u op.

U kunt bellen naar één van de GroeNoord vestigingen, bij het keuzemenu kiest u voor nummer 7 en u wordt rechtstreeks doorverbonden met de Support van FarmSight.