Over de trainingen

GroeNoord geeft FarmSight-trainingen en -demonstraties ter ondersteuning van complexere producten. Deze trainingen worden gegeven door onze FarmaSight-specialisten, vakmensen die alles weten over de machines. De specialisten van FarmSight worden door GroeNoord gestimuleerd om zich voortdurend te blijven ontwikkelen, waardoor hun kennisniveau onderscheidend is. Hierdoor presenteert het speciaal ingerichte GroeNoord trainingscentrum elk jaar een vernieuwend en geactualiseerd programma. Het aanbod is hierdoor gegarandeerd van hoge kwaliteit en interessant. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Ze worden gegeven aan kleinere groepen waardoor er ruimte is voor interactie en belangrijke aspecten met elkaar besproken kunnen worden.

Trainingen 2021: 

Met oog op de richtlijnen van nu is het voor ons niet haalbaar om dit jaar klassikale trainingen te geven. Een fysieke training heeft het meeste effect om alle mogelijkheden van producten te laten zien. Ook de ontwikkelingen en innovaties in de markt kunnen het best fysiek overgebracht worden. Wij begrijpen als geen ander dat u graag up-to-date blijft. Daarom bieden wij de volgende alternatieven voor de fysieke trainingen aan:

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons team. U bereikt ons door te bellen naar uw GroeNoord vestiging en te kiezen voor keuzenummer 7.